Αλήθεια Για Psorilax Parabens στην Αντι-γήρανση Ρυτίδων Κρέμες

psorilax
Rate this post

psorilaxΓνωρίζετε ότι οι περισσότερες από τις ρυτίδων αντι-γήρανσης κρέμες και φροντίδα του δέρματος Psorilax προϊόντα που είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο και στην αγορά περιέχει συστατικά που θα μπορούσαν να επηρεάσουν αρνητικά την υγεία σας;

Parabens είναι χημικές ουσίες που χρησιμοποιούνται ως συντηρητικά σε πολλά προϊόντα φροντίδας του δέρματος και κρέμες αντι-γήρανσης συμπεριλαμβανομένου αντηλιακά, σαμπουάν, μαλακτικά και αποσμητικά για να τους προστατεύσει από Psorilax Greece μυκητιακών και βακτηριακών μολύνσεων. Ωστόσο, δεν υπάρχει τίποτα οργανικό και φυσικό γι ‘ αυτούς.

Πιο εκπληκτικά, parabens χρησιμοποιούνται ως πρόσθετα τροφίμων, συνήθως για να προσθέσετε γεύση και το χρώμα, δεδομένου ότι είναι σε θέση να μειώσουν τις επιπτώσεις των βακτηρίων και της αλλοίωσης.

Τι είναι Psorilax Parabens;

Parabens είναι μια χημική ένωση του παρα-υδροξυβενζοϊκού οξέος, και έρχονται σε διάφορες μορφές, όπως μεθυλο -, αιθυλο -, προπυλο και βενζυλική. Parabens βρίσκονται φυσικά σε δαμάσκηνα, την κανέλα, και τα βατόμουρα. Αλλά τα parabens που χρησιμοποιούνται σε προσωπικό και προϊόντα φροντίδας του δέρματος έχουν παρασκευαστεί συνθετικά και είναι χημικά διαφορετική.

Τι είναι επιβλαβές με parabens;

Parabens θα μπορούσε να περάσει μέσα από το δέρμα και να αναμειγνύεται με το αίμα, όπου και θα σπάσει.

Parabens, ιδιαίτερα butylparaben, να διαταράξει τη λειτουργία της κανονικής ορμόνες που μιμούνται τη γυναικεία ορμόνη οιστρογόνο. Έκθεση σε οιστρογόνα μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο μιας γυναίκας για καρκίνο του μαστού.

Methyl paraben έχει συνδεθεί με την αιτία της πρόωρης γήρανσης του δέρματος. Ορισμένα προϊόντα φροντίδας του δέρματος και αντι-γήρανσης κρέμες μπορεί να προκαλέσει το δέρμα να γερνάει νωρίς, όταν το δέρμα εκτίθεται σε βλαβερές UV ακτίνες του ήλιου. Κατά ειρωνικό τρόπο, η προσθήκη paraben στην αντι-γήρανση κρέμες, κάνει περισσότερο κακό παρά καλό για το δέρμα σας.

Μερικοί άνθρωποι έχουν αναφέρει δερματίτιδα κατάσταση όπως αλλεργικές αντιδράσεις και την ευαισθησία να parabens μετά τη χρήση προϊόντων φροντίδας του δέρματος που έχει αυτή η χημική ουσία ως συντηρητικό.

Μελέτες υποστηρίζουν το γεγονός ότι τα Parabens είναι επιβλαβής για το δέρμα:

Όλο και περισσότερο την ομορφιά και την υγεία συνειδητή γυναίκες αυξάνουν την ανησυχία τους για τις βλαβερές συνέπειες του parabens. Αρκετές μελέτες τα τελευταία χρόνια έχουν δείξει ότι τα parabens μπορεί να εγκυμονούν σοβαρούς κινδύνους για την υγεία μας. Η λεγόμενη φυσικά προϊόντα φροντίδας του δέρματος και αντι-γήρανσης ρυτίδων κρέμες θα μπορούσε σίγουρα να είναι μολυσμένα με τοξικά συστατικά.

Μια πρόσφατη μελέτη στη δανία έδειξε ότι μετά την τοπική εφαρμογή της paraben στο δέρμα, αυτή η χημική ουσία μπορεί εύκολα να μετρηθούν στο αίμα μέσα σε λίγες ώρες.

Ο δρ Philippa Darbre και οι συνεργάτες του στο Πανεπιστήμιο του reading πραγματοποιούνται δοκιμές σχετικά με 20 δείγματα των ανθρωπίνων όγκων του μαστού. Βρήκαν ίχνη των parabens σε κάθε δείγμα. Αυτές οι δοκιμές αποδεικνύουν ότι parabens περάσει μέσα από το ανθρώπινο δέρμα. Έτσι, αυτό αποδεικνύει ότι, αν οι άνθρωποι εκτίθενται σε parabens θα συσσωρεύονται στο σώμα τους.

Σύμφωνα με τον Δρ Darbre, η ανίχνευση των parabens σε ανθρώπινο στήθος όγκων προκαλεί μεγάλη ανησυχία, γιατί αυτή η χημική ουσία έχει αποδειχθεί για να μιμούνται τη δράση των οιστρογόνων, των γυναικείων ορμονών. Δεδομένου ότι τα οιστρογόνα έχει τη δυνατότητα να προωθήσει την ανάπτυξη των ανθρώπινων όγκων του μαστού, ως εκ τούτου, καθίσταται σημαντικό να εξετάσει την ένταξη των paraben σε αρκετές προσωπικής φροντίδας και προϊόντα φροντίδας του δέρματος.

Τα παραπάνω ευρήματα που συνδέουν την αιτία του καρκίνου του μαστού με paraben είναι ευπρόσδεκτη από τον Δρ Φίλιπ Χάρβεϊ, European editor του περιοδικού, και ο Κρις Λουλούδι, γενικός διευθυντής του ηνωμένου βασιλείου Cosmetic Toiletry & Αρωματοποιία Σύνδεσης.

Είναι parabens απαγορευτεί;

  • Η FDA θεωρεί ότι αυτή η χημική ουσία είναι ασφαλής. Σύμφωνα με την υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων, parabens παρουσιάζουν πολύ λιγότερο οιστρογονική δραστηριότητα από το φυσικό οιστρογόνων στο ανθρώπινο σώμα.
  • Πολλές χώρες έχουν απαγορεύσει αυτό το χημικό. Σύμφωνα με την υγεία αξιωματούχοι από τις χώρες αυτές, τα χαμηλά επίπεδα αυτής της χημικής ουσίας είναι γενικά ασφαλές.
  • Η ιαπωνία και η Σουηδία έχουν απαγορεύσει εντελώς τη χρήση των αντι-γήρανση κρέμες και άλλα καλλυντικά που περιέχουν parabens.
  • Η νέα Ζηλανδία και η Αυστραλία, λαμβάνοντας απαιτούμενα βήματα για την απαγόρευση των χημικών από το προσωπικό και προϊόντα φροντίδας του δέρματος, συμπεριλαμβανομένων των ρυτίδων αντι-γήρανσης κρέμες.

Πηγαίνετε Φυσικό με το USDA Πιστοποιημένα Βιολογικά προϊόντα

Υπάρχουν καλύτερες επιλογές που είναι διαθέσιμες για το δέρμα και τα προϊόντα προσωπικής φροντίδας. Επιλέξτε πιστοποιημένα βιολογικά προϊόντα, δεδομένου ότι είναι 100% φυσικά και απαλλαγμένα από συνθετικά και επιβλαβείς χημικές ουσίες, συμπεριλαμβανομένων parabena. Οργανική αντι-γηράσκοντα φυσικά προϊόντα ομορφιάς από το “Καθαρό Προσωπικών Προϊόντων” ονομάζεται “Οργανική Νεολαίας” είναι ένας θησαυρός Psorilax φυσικά συστατικά, συμπεριλαμβανομένων φύλλο αλόης με χυμό, το βούτυρο Καριτέ, έλαιο σπόρων ροδιού, βούτυρο murumuru και ο κατάλογος συνεχίζεται. Δεν θέτουν σε κίνδυνο την υγεία του δέρματός σας, επιλέξτε τα προϊόντα φροντίδας του δέρματος προσεκτικά. Το δέρμα σας θα σας αγαπώ για αυτό.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jermol6/domains/365ygeia.gr/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 326

LEAVE A REPLY