Γιατί οι Άνδρες Αγνοούν την Πιο Έντονη Πτυχή της Σεξουαλικής Τους Δυναμικό;

Οι περισσότεροι άντρες πάρει τη σεξουαλικότητά τους για να χορηγηθεί. Το σύστημα φαίνεται να λειτουργεί καλά και να κάνει ό, τι υποτίθεται ότι πρέπει να, λοιπόν, γιατί ανησυχείτε για την αλλαγή ή βελτίωση; Η μεγάλη πλειοψηφία των ανδρών που φαίνεται να ενδιαφέρεται για τις σεξουαλικές τους δυναμικό είναι οι άνδρες που ενδιαφέρονται για τη διεύρυνση του πέους τους. Τι άλλες πτυχές μπορεί να αντιμετωπιστεί;

Όπως είπα, οι περισσότεροι άνδρες για να τους σεξουαλική σύστημα δεδομένο. Οι περισσότεροι άνδρες αισθάνονται ότι αρκεί να γίνει προκάλεσε, να δημιουργήσει και να διατηρήσει μια στύση, να επιδίδονται σε σεξ, και να φέρει αυτό το διέγερσης σε μια οργασμική κορύφωση, τότε φαίνεται να είναι ικανοποιημένοι με τις ικανότητες τους. Μετά από όλα, λειτουργεί, έτσι δεν είναι; Φυσικά, υπάρχουν πολλές πτυχές που πρέπει να έχει μια ισχυρή σεξουαλική του συστήματος και υπάρχουν πολλοί τρόποι για να ενισχύσει αυτές τις πτυχές. Μια πτυχή που είναι σαφώς παραβλέπεται είναι το ανδρικό οργασμό και το δυναμικό της για ευχαρίστηση.

Ο οργασμός είναι η “κορύφωση” ή το τέλος της σεξουαλικής πράξης.

Ενώ η σεξουαλική πράξη είναι εξαιρετικά ευχάριστη κατά τη διάρκεια της πρακτικής, το μόνο κομμάτι που είναι το πιο δυναμικό και το απίστευτο είναι το πραγματικό οργασμό. Το σεξ είναι μεγάλη, αλλά ο οργασμός είναι το κερασάκι στην τούρτα είναι ολόκληρο το σημείο της σεξουαλικής διαδικασίας, από έναν άνθρωπο βιολογική άποψη. Αυτό είναι όταν ένας άνθρωπος είναι μεγαλύτερη ευχαρίστηση θα ανταμειφθούν… Και αυτό γιατί η πράξη της οργασμό (εκσπερμάτιση) είναι αυτό που μπορεί να δημιουργήσει μια νέα ζωή. Είναι ο μηχανισμός που επιτρέπει στην ανθρωπότητα να συνεχίσει… Αυτό είναι γιατί η Μητέρα Φύση rewards παρούσα τελική πράξη με τόσο πολύ την μόνος-ευχαρίστηση; και αυτό γιατί η Φύση θέλει να μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε αυτή τη διαδικασία για να εξασφαλιστεί ότι το είδος ζει.

Αν το σεξ δεν ήταν ευχάριστη και ανταμείβοντας, οι άνθρωποι δεν θα συμμετάσχουν σε αυτό. Ωστόσο είναι ένα πολύ ευαίσθητο σύστημα. Οι περισσότεροι άνδρες και γυναίκες θα έχουν αρκετό σεξ ορμόνες ρυθμίζουν τη σεξουαλική πράξη. Το σκέφτομαι. Αν αυτές οι ορμόνες ήταν λίγο πιο ψηλά, όλοι οι άνθρωποι θα θέλουν να κάνουν όλη την ημέρα και το βράδυ είναι να κάνεις σεξ. Αλλά τα πράγματα είναι ισορροπημένο αρκετά για να διασφαλίσουμε ότι είμαστε παραγωγικοί στη ζωή μας, αλλά είναι ακόμη σε θέση να αναπαράγει και να υπάρχει.

Έτσι, η αρχή και το τέλος της διαδικασίας της σεξουαλικής πράξης είναι ο οργασμός. Και όπως αναφέρθηκε και πριν, οι περισσότεροι άνθρωποι λαμβάνουν αυτή την πτυχή του φύλου δεδομένο, όπως φαίνεται, για να λειτουργήσει σωστά. Αυτό είναι κρίμα, καθώς η πράξη του οργασμού μπορεί να βελτιωθεί και να τονίζεται σε μοίρες που οι περισσότεροι άντρες απλά δεν υπάρχει η έννοια της.

Φανταστείτε τι θα ήταν σαν να είχαμε τους πρώτους οργασμούς… ήταν απίστευτη και η ζωή αλλάζει! Αλλά ως άνθρωπος συνηθίζει την ίδια παλιά, ίδια παλιά, έχουμε την τάση να ξεχνάμε τι οι πρώτοι οργασμοί. Το κλειδί είναι να συνειδητοποιήσουμε ότι η ένταση και η δυναμική των πρώτων οργασμούς μπορεί να είναι επαν-βιώσει ξανά και ξανά… και ακόμη Και να γίνει πολύ πιο απίστευτο!

Ένα καλό παράδειγμα είναι ένας άνθρωπος ο οποίος απέχει από κάθε είδους σεξουαλική διέγερση ή τον οργασμό για τουλάχιστον δύο εβδομάδες, αλλά μέχρι και ένα μήνα είναι το καλύτερο. Όταν επιστρέφει στην σεξουαλική πράξη (μέσα από τον αυνανισμό ή σεξουαλική) θα παρατηρήσετε ότι ο οργασμός είναι μεγαλύτερο, πιο ισχυρό, και πιο ευχάριστη. Ένας από τους κύριους λόγους για αυτό είναι η συγκέντρωση των σπερματοζωαρίων. Αν ένας άνθρωπος είναι σεξουαλικά ενεργός θα καταστρέφουν το σπέρμα του ρεύματος σε καθημερινή βάση. Καθώς διαρκεί περίπου 30 ημέρες για ένα σπερματοζωάριο να ωριμάσουν, στη συνέχεια, ένας άνθρωπος που είναι πολύ σεξουαλικά ενεργός θα είναι συνήθως χαμηλή σε ώριμα σπερματοζωάρια.

Ωστόσο, όταν ο αριθμός των σπερματοζωαρίων που συσσωρεύεται με την πάροδο του χρόνου, ειδικά αν το σπέρμα είναι ισχυρή και υγιής, τότε τι θα συμβεί; Οι αδένες απελευθερώνουν περισσότερα σπερματικό υγρό για να αναλάβει τη φροντίδα του το μεγαλύτερο αριθμό των σπερματοζωαρίων. Το σπέρμα να χρησιμοποιήσετε το σπερματικό υγρό ως πηγή τροφής κατά τη διάρκεια το ταξίδι τους στον κόλπο. Το σπερματικό υγρό, επίσης, βοηθά στην εξουδετέρωση της οξύτητας του κόλπου, ώστε να είναι δεν είναι τόσο θανατηφόρα, στο σπέρμα.

Τι συμβαίνει όταν ο αριθμός των σπερματοζωαρίων είναι αυξημένη και των σπερματοδόχων ένταση έχει αυξηθεί;

Όταν ένας άντρας έχει οργασμό, θα την εκσπερμάτωση μεγαλύτερη ποσότητα υγρών. Αυτό σημαίνει πιο ισχυρό οργασμό, οι συσπάσεις, πλέον οργασμικές συσπάσεις, πλέον οργασμική ευχαρίστηση, και μεγαλύτερη οργασμική ευχαρίστηση. Όλα βράζει κάτω σε μια πιο έντονη, απίστευτη, και πλέον κορύφωση.

Είναι εύκολο να αυξηθεί η δυναμική του ανδρικού οργασμού μέσα από απλές ασκήσεις που θα τονίσουν το εκσπερματιστικό διαδικασία. Υπάρχουν επίσης πολλοί τρόποι για να αλλάξει το διαιτολόγιό του να βοηθήσει έναν άντρα να δημιουργήσετε περισσότερα και πιο υγιή σπερματοζωάρια από το κανονικό. Μια απλή μέθοδος είναι μέσω της αύξησης της πρόσληψης διατροφικού ψευδαργύρου. Ο ψευδάργυρος είναι σημαντικός για την υγεία του σπέρματος και είναι αναπόσπαστο μέρος του σπερματικού υγρού. Αν ένας άνθρωπος δεν έχει συμβαδίσει με την πρόσληψη ψευδαργύρου και είναι σεξουαλικά ενεργό, αυτό θα έχει μεγάλη επίδραση στην ικανότητά του να απολαύσουν τον οργασμό.

Έτσι, ενώ είναι μεγάλη για να μεγεθύνετε ένα πέος, αν κάποιος θέλει πραγματικά να εξερευνήσουν τη σεξουαλικότητα και όλες τις απίστευτες δυνατότητες, ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε είναι με την αύξηση της έντασης του οργασμού. Τι είναι, λοιπόν, το σεξ πολύ πιο έντονη, ευχάριστη και ανταμείβοντας για τον άνθρωπο. Αύξηση εκσπερμάτισης παραγωγή είναι, επίσης, να δει (από το σύντροφό σας) αντανακλά έναν άνθρωπο του ανδρισμού και αρρενωπότητας.