Τρόποι για να Σταματήσει την Πρόωρη Xtrasize Εκσπερμάτωση – Συμβουλές για τους Άνδρες

xtrasize
Rate this post

Μια κοινή ερώτηση μεταξύ 20 και 40 τοις εκατό από το Xtrasize ανδρικού πληθυσμού είναι πώς να σταματήσει την πρόωρη εκσπερμάτωση.

Αυτό το άρθρο θα σας δώσει απαντήσεις, παρέχοντας αρκετές Xtrasize τεχνικές που έχουν αποδειχθεί ξανά και ξανά για να βοηθήσει να σταματήσει την πρόωρη εκσπερμάτωση σε κομμάτια.

xtrasize

  1. Να σταματήσει αυτές τις φτωχές αυνανισμού. Κακή αυνανισμού είναι μία από τις κύριες αιτίες της πρόωρης εκσπερμάτωσης. Αυτό είναι συνήθως οφείλεται στο γεγονός ότι ως έφηβοι θα ήταν γενικά να αυνανίζεται με στόχο να γίνει όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Όταν είσαι μόνος σου στο μπάνιο με ένα πορνό περιοδικό ή ακόμα και βλέποντας μια ταινία ενηλίκων, συνήθως, υπάρχει κανένα κίνητρο για να συνεχίσουμε για οποιαδήποτε σημαντική Xtrasize οδηγιες χρησης χρονικό διάστημα, και το σώμα σας γίνεται συνηθίσει σε αυτό. Αυτό είναι ένας σημαντικός παράγοντας που μπορεί πολύ καλά να σας κρατήσει από το διαρκή οποιοδήποτε χρονικό διάστημα στο κρεβάτι.
  2. Χρησιμοποιώντας επιπλέον λίπανση θα βοηθήσει να μειώσει την τριβή και να σας βοηθήσει να διαρκούν περισσότερο. Θα εξακολουθούν να αισθάνονται καλά, αλλά λιγότερη τριβή σημαίνει λιγότερη ένταση.
  3. Φορώντας ένα προφυλακτικό μπορεί επίσης να βοηθήσει. Αυτό είναι βέβαια μια καλή ιδέα έτσι κι αλλιώς, όταν δεν είστε με ένα μακροπρόθεσμο συνεργάτη σας, αλλά βοηθά επίσης να μειώσει την αίσθηση και, τελικά, να σας βοηθήσει να διαρκούν περισσότερο. Υπάρχουν ορισμένα προφυλακτικά στην αγορά που είναι ειδικά κατασκευασμένο για να σταματήσει την πρόωρη εκσπερμάτωση.
  4. Μια άλλη μέθοδος είναι να επικεντρωθεί στην αναπνοή σας. Ενώ είστε στο κρεβάτι, εστιάζοντας στην αναπνοή σας, ενώ είστε στο κρεβάτι είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βοηθήσει να αυξήσει την αντοχή και είναι ένας τρόπος που συχνά παραβλέπεται. Τους κύριους λόγους αυτό λειτουργεί τόσο καλά είναι ότι χρειάζεται το μυαλό σας μακριά από οποιεσδήποτε ανησυχίες που μπορεί να έχετε σχετικά με την απόδοσή σας και σας βοηθά να σωματικά ηρεμήσει το σώμα σας προς τα κάτω κατά τη συνουσία. Θα πρέπει να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή για να εκπνέετε όταν ωθώντας σε κατά τη διάρκεια του σεξ. Όσο παράξενο και αν ακούγεται, αυτό λειτουργεί πραγματικά!
  5. Την άσκηση του διαλογισμού, επίσης, βοηθά. Στην πραγματικότητα θα πρέπει να επικεντρωθεί στην αναπνοή σας κάθε μέρα της ζωής σου τέλος πάντων. Βαθιά αναπνοή ασκήσεις μπορούν να σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε καλύτερα και θα πάει ένα μακρύ δρόμο προς τη βελτίωση της συνολικής σας την ευτυχία και την υγεία σας. Εν τω μεταξύ, θα σας βοηθήσει να αυξήσετε τη διάρκεια του σεξ συνεδρίες. Δεν είναι δύσκολο να το κάνεις. Απλά αναπνέετε σε 4 έως 5 δευτερόλεπτα και εκπνεύστε για 5 να 6 δευτερόλεπτα. Βαθιά αναπνοή ασκήσεις θα σας κάνει έναν κόσμο καλό. Μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δώσει μια δοκιμή και θα δείτε τι εννοώ.
  6. Στη συνέχεια, μπορείτε να κάνετε τα πράγματα να χαμηλώσει το όριο για διέγερση. Ίσως η πιο ακριβή ορισμό της πρόωρης εκσπερμάτωσης είναι η πράξη του να είναι σε θέση να ικανοποιήσει τον εραστή σας επειδή δεν είστε σε θέση να διαρκέσει αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα στο κρεβάτι. Ο σωστός τρόπος για να φροντίζει το πρόβλημα, φυσικά, είναι να εργαστούμε για να κάνει τον εαυτό σας να διαρκέσει περισσότερο, αλλά ένα πράγμα που συχνά παραβλέπεται είναι να δουλεύεις για έναν τρόπο για να μειώσουν το χρόνο που χρειάζεται για να επιτύχει οργασμό. Για αυτό και μόνο τον λόγο, είναι σημαντικό να αφιερώσετε λίγο χρόνο στα προκαταρκτικά.
  7. Είστε, επίσης, πρόκειται να θέλετε να διατηρήσετε την ψυχική διέγερση. Η προηγούμενη σύσταση ήταν για σας να περνούν περισσότερο χρόνο στα προκαταρκτικά. Οι περισσότεροι παρασυρόμαστε κατά τη διάρκεια των προκαταρκτικών και είναι έτοιμοι να έχεις οργασμό την ώρα που τη διείσδυση του πέους. Το γεγονός είναι, τα προκαταρκτικά θα πρέπει να είναι περισσότερο από σας, όταν πρόκειται για την πρόωρη εκσπερμάτωση ζήτημα. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, γιατί αν η σχέση σας είναι σοβαρή, η πρόωρη εκσπερμάτωση μπορεί να πάει πολύ μακριά για να καταστρέψει μια κατά τα άλλα καλή σχέση. Περνούν περισσότερο χρόνο με επίκεντρο την. Λειτουργεί, και θα χαρούμε να σας έκανε!
  8. Πάρτε το χρόνο σας. Όταν αρχίσει το σεξ, δεν ενεργούν ως εάν το άλογο που είχε μόλις αφήσει έξω από την πύλη. Σιγά-σιγά και σταδιακά να χτίσει την ορμή σας. Γενικά θα πάρετε μια καλύτερη απάντηση από το σύντροφό σας, όταν μπορείτε να χτίσετε σταδιακά σε μια κορύφωση για να μην αναφέρουμε το γεγονός ότι θα σας βοηθήσει να διαρκούν περισσότερο.
  9. Ένα πράγμα που πρέπει να κάνετε μέχρι να φτάσετε το πρόβλημα υπό έλεγχο είναι να σταματήσεις να ασχολείσαι με τον εαυτό σου, και να ρυθμίσετε το μυαλό σας για να ικανοποιήσεις τον σύντροφό σας. Αυτό θα βοηθήσει όχι μόνο στην αύξηση της αντοχής, αλλά θα κάνει τη σεξουαλική σας ζωή πιο στενή και ουσιαστική.

Πάνω απ ‘ όλα, να κρατήσει μια θετική προοπτική. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να κατοικεί σε ένα θέμα και η σκέψη δεν υπάρχει τίποτα που μπορεί να γίνει για να αλλάξει αυτό. Τελικά θα κάνει τα πράγματα χειρότερα για σένα στο τέλος. Λειτουργεί ακριβώς όπως το ντόμινο, οπότε απλά μην το κάνεις. Χρησιμοποιήστε το Xtrasize τεχνικές χαλάρωσης που αναφέρθηκαν παραπάνω, και αν όλα τα άλλα αποτύχουν, ρωτήστε τον γιατρό σας.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jermol6/domains/365ygeia.gr/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 326

LEAVE A REPLY