Χάστε Βάρος με Eco Slim Γιόγκα

eco slim

Η γιόγκα μπορεί να μην είναι το πρώτο πράγμα που σκέφτεται όταν σκέφτονται μια άσκηση για να τους βοηθήσει να χάσουν βάρος. Νομίζω ότι και πάλι – αν και το Eco Slim αποτελέσματα μπορεί να μην είναι τόσο γρήγορα όσο με άλλα είδη άσκησης, τα μακροπρόθεσμα οφέλη της γιόγκα (όσον αφορά την απώλεια βάρους και τη γενική υγεία) είναι μεγάλη.

Η γιόγκα είναι μια Eco Slim σύστημα άσκησης που είναι χιλιάδων ετών.

Επινοήθηκε στην Ινδία, είναι τώρα ασκείται σε όλο τον κόσμο. Το είδος της γιόγκα που είναι η πιο συχνά ασκείται στη δύση είναι γνωστός ως ” hatha yoga – ωστόσο, αυτό δεν είναι το μόνο είδος της γιόγκα. Άλλοι περιλαμβάνουν kundalini, η οποία περιλαμβάνει αναπνεύσει δουλειά και είναι αρκετά διαφορετική από άλλους τύπους Eco Slim αγορα γιόγκα.

Μερικοί αθλητές είναι μάλλον υποτιμητικά της γιόγκα, αναρωτιέστε πώς κάτι τόσο απαλό που μπορεί να προκαλέσει σε σας για να χάσετε βάρος ή να αυξήσει σημαντικά το επίπεδο της φυσικής σας. Το γεγονός είναι, ωστόσο, ότι μπορεί, και την ίδια στιγμή, μπορεί να αυξήσει τη συγκέντρωσή σας, τη σαφήνεια, και την αίσθηση της ευημερίας. Δεν υπάρχει πραγματικά κανένας λόγος να μην αναλάβει γιόγκα, αν είστε σε όλα έλκονται από την ιδέα.

eco slimΕπιλέξτε ένα μάθημα γιόγκα αρχαρίων με την πρώτη, και πιο αργά – μπορεί να είναι πιο δύσκολο από ό, τι νομίζετε. Χάθα γιόγκα περιλαμβάνει την τοποθέτηση τον εαυτό σας σε μια ποικιλία από διαφορετικές θέσεις, λίγο πιο δύσκολο από ό, τι άλλοι. Ο στόχος δεν είναι να τα κάνουμε γρήγορα, ή να εργάζονται επάνω σε έναν ιδρώτα * ο στόχος είναι να πάρει αυτές τις λίγες θέσεις και να τελειοποιήσει τους – όπως ακριβώς όπως μπορείτε ενδεχομένως. Έτσι, το σώμα σας εκπαιδεύεται σε μια ακριβή ικανότητα και πειθαρχία, και τη θέση μπορεί να έχει διάφορα οφέλη για την υγεία σας και το μυαλό σας, καθώς και. Οι διαφορετικές θέσεις έχουν τα δικά τους οφέλη. Για την απώλεια του βάρους, θέσεις που φέρει το πηγούνι και κάτω για να διεγείρει το θυρεοειδή αδένα είναι χρήσιμη – όπως το κλασικό ώμο στάση, για παράδειγμα. Ωστόσο, γιόγκα σε γενικές γραμμές είναι χρήσιμο για την απώλεια βάρους επειδή σας κάνει πιο συνειδητή από το σώμα σας, πώς μπορείτε να κρατήσετε τον εαυτό σας και πώς θα σταθεί, ενώ παράλληλα τονώνει τους μυς σας και να κάνει το σώμα σας πιο ευέλικτο, εύκολο να κινηθεί. Ακόμη και προτού να αρχίσει να χάσουν βάρος, η γιόγκα μπορεί να σε κάνει να φαίνεσαι σαν να είσαι πιο λεπτό και πιο ελκυστική από το να πάρει να ευθυτενής. Κάποιοι μάλιστα ισχυρίζονται ότι η γιόγκα έχει κάνει τους ψηλότερος – μία γυναίκα ισχυρίζεται ότι έχει αναπτυχθεί ένα πλήρες τρεις ίντσες! Φυσικά, δεν είναι πραγματικά, αλλά μόλις άρχισε να ευθυτενής, άνθρωποι ανταποκρίθηκαν σε αυτήν σαν να ήταν πολύ ψηλότερα.

Η κάρεν Zebroff, που χρησιμοποιείται για να έχουν ΤΗΛΕΌΡΑΣΗ γιόγκα πρόγραμμα άσκησης, πιστώνεται με το ότι έφερε τη γιόγκα της Βόρειας Αμερικής δημόσιο κατά τη δεκαετία του 1970. Γιόγκα κυριολεκτικά αλλάξει κάθε πτυχή της ζωής της. Έχασε βάρος – περίπου είκοσι κιλά και το βάρος συνέχισε να φέρει διανεμήθηκε καλύτερα στο σώμα της. Ως αποτέλεσμα αυτού, η κατάθλιψη είχε βιώσει αρθεί, και ένιωσε καλύτερα με τον εαυτό της.

Είναι ενδιαφέρον ότι, αν η γιόγκα είναι μια μεγάλη απώλεια βάρους μέτρο, είναι επίσης χρησιμοποιείται για τη θεραπεία κορίτσια με διατροφικές διαταραχές όπως η ανορεξία. Υπάρχουν αρκετοί λόγοι γιατί αυτή η προσέγγιση είναι αποτελεσματική. Πρώτον, ανορεξικά κορίτσια αισθάνονται ανήσυχοι, αν δεν μπορούν να ασκήσουν, καθώς πολλοί από αυτούς χρησιμοποιούνται πάνω-άσκηση ως μέσο ελέγχου του βάρους. Όταν βρίσκονται σε θεραπεία, φυσικά, δεν μπορεί να επιτραπεί να τρέξω ή να κάνω άλλη άσκηση που μπορεί να τους αποτρέψει από το να κάνει πρόοδο με αύξηση του σωματικού βάρους. Ήπια γιόγκα είναι διαφορετική, όμως. Ασκείται σε ένα χαμηλός-αντίκτυπου ρύθμιση, μπορεί να παρέχει κάποια άσκηση, χωρίς να κάνει μια ήδη αδυνατισμένα κορίτσι πιο αδύνατη. Η γιόγκα επίσης να διευκολύνει το άγχος από αυτά τα κορίτσια, και να τα κάνει πιο συνειδητή από το σώμα τους.

Στην πραγματικότητα, κάνει το ίδιο πράγμα για τους ανθρώπους με το αντίθετο τύπος διατροφικής διαταραχής – ευκαιριακή άμετρη κατανάλωση ή την ψυχαναγκαστική υπερφαγία. Είναι γεγονός, ότι ο όρος και η ανορεξία δεν είναι τόσο διαφορετική, όπως μπορεί να υποθέσει. Ναι, το ένα προκαλεί το υπερβολικό βάρος και την άλλη μπορεί να φέρει την πείνα, αλλά και οι δύο πηγάζουν από μια θεμελιώδη δυσφορία με το σώμα και το υποκείμενο συναισθηματικά ζητήματα. Η γιόγκα μπορεί να βοηθήσει με όλα αυτά τα ζητήματα, και αν ψάχνετε για να χάσετε EcoSlim βάρος, μπορεί να είναι μια μεγάλη επιλογή για σας.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jermol6/domains/365ygeia.gr/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 326

LEAVE A REPLY